2018/02/24

Ez aztán de tényleg ODAB@SZ !!!



Nincs itt kérem semmi fele személyeskedés. Csak tények.
Picsába FACEBOOK-kal, úgyse szerettem soha.
Igazan csak az elismerésemet tudom kifejezni a szervezők iránt.

Mellékesen kb. 2800 - 3000 ember sz@pta meg a f@szt, és finanszírozta ennek a csodalatos brigádnak a csalását.

A kvázi pertársaság jelen pillanatban 40-45 főnél jár. Õk azok akik adtak megbízást és fizettek is, és többé kevésbé adtak is mar olyan dokumentum csomagot, amivel a büntető feljelentést alá lehet támasztani.

Az eddig a károsulti csoporthoz csatlakozott személyek ossz tőke kar összege mar meghaladta a 600.000,- amerikai dollárt.. magyar Forintban ez a kar összeg 150 millió Forint.

Nem kell Einsteinnek lenni ahhoz, hogy kiszámolja valaki, ha a legóvatosabb becslesek számolunk, ez akkor is  O D A B @ S Z , ti. ez minimum 20-30 millió Dollár, Forintosítva 5 milliárd kib@szott Forint.

Gratulálok.

Remélem egyszer majd leüli ezt (is) valaki. Fontos lenne, hogy a karosulti csoporthoz minél többen csatlakozzatok, mert kiemelt zárolást a myomozó hatóság a kar összeg erejéig tud teljesíteni. ( dr. Tavaszi Éva elérhetõsége itt a blogban - a szerk. )
Nem, ne sajnáljatok rá a 30 ezer Forintot, szinte mindenki 1  Millió Forint felett veszített.. nem ezen a 3 %-on fog múlni.

Különös érdekessége a piramis szervezésének, - mert igenis véleményem szerint ez PIRAMIS játék volt !!! - hogy amikor elfogytak a magyar potenciális áldozatok, akkor a külföldön élő magyarokra hajtott rá a “csapat”, az FX21 alá szervezett ügynökhálózat, és a profit.hu csapata.
Így aztán sok - sok károsult van Ausztriában, Németországban, az USA -ban, Kárpátalján, Szerbiában, és Szlovákiában, pl.

Fontos, hogy jelentkezzenek a külföldi károsultak is, akar itt, akar dr. Tavaszi Eva-nal.

Röviden azonban egy mondatban összefoglalóm a nézeteimet Katona Attila Exonso-s ötleteréről / ajánlatáról.
Már hogy gyere Pisti, adj egy kis pénzt nekem, és akkor ezt majd én jól beteszem az Exonso nevű 0 értékű Angliában bejegyzett semmibe, és akkor ebből majd gyorsan csinálunk sok millió dellart, és én, akinek semmi de semmi közöm nincs ahhoz hogy elloptuk a dcfx-ben több ezer ember pénzét, majd akkor én ( és mi ) ebből a nagy nagy nyereségből ( karitatív okokból ) visszaadjuk nektek ( hülyéknek ) amit elveszítettetek.

Pistám, MIERT IS ADNA ODA NEKED EZT A PÉNZT A KATONA?!!! 

Adjál neki sok sok pénzt, lehetőleg készpénzben, és melyen átélve hidd el, hogy majd ebből látsz vissza valamit. Mar ha úgy érzed ettől feloldozást nyersz a hülyeség oltárán..

DE inkább utald el valakinek, akinek erre nagyobb szüksége van.. ok már drága barátom loptak eleget.

Orgy(*)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ez aztán de tényleg ODAB@SZ !!!

Nincs itt kérem semmi fele személyeskedés. Csak tények. Picsába FACEBOOK-kal, úgyse szerettem soha. Igazan csak az elismerésemet...