2018/01/14

DCFX - A kellemetlen igazság

Az elmúlt napokban kaptam néhány levelet, a blog üzenet küldõ felületen keresztül.
Bárki is irt, vagy írtak ( kedveset ) , na az tutira lejött a levélből, hogy ebben a “csodálatos” országban
nagyot lopni nyugodtan lehet és hát a károsultak segítségére na pont senki de senki nem nem siet.
7. 500 Ft-os bolti lopásért pikk pakk kiosztanak 1-2 évet, de igazi nagy lopásért nem sok jár..

Végeztem egy rövid fejszamolast ebben a bizonyos dcfx bróker ügyben. Ismert a tény , hogy a havi fix díj és a várható ( értsd. beígért ) hozam miatt kb. 4-5.000,- US$ alatt nem nagyon volt érdemes elkezdeni a kereskedést.
CSAK a dcfx kezelt számla FB zárt csoportnak van úgy 140 tagja. Feltételezem, hogy  legalább ennyi károsult nem reggelt be a csoportba, vagy mert nem tud róla, vagy mert nem FB-ozik ( igaza van és boldog ember ) vagy mert a kis lovetta amit bele pattintott a bizniszbe nem feltétlenül lett a deklarálva a császári adóhivatalban….
Na most, legyünk nagyvonalúak, 200 fő a 5.000 dellarjaval, az ugye … hmmm … 1 milla Dollárba. Na persze voltak akik bátran belecsaptak több pénzt, de persze voltak kisebb nagyobb kifizetések, meg ugye költségek.
Feltételezem 1-2 milliót a 2 tulajdonos biztos kiszedett a bizniszből - azaz ellopott Tőled, meg Toleg meg Tőlem is.

Arra  afeltett kérdésre, hogy mit lehet tenni elég összetett a válasz.
- egyrészről nem sokat, mert itt Magyarisztanban pont leszarja minden hatóság az egész ügyet
- másrészről azért én pl. biztos feljelentést tennék csoportosan, mert hátha ES foõeg ha nyomozás indul akkor ugye az elévüles megáll idöben ami nem hátrány
- harmadrészt csak kitalálnám, hogy vannak -e külföldi károsultak, mert pl. ha igen, és azok civilizált, értsd, pl. európai vagy más egyéb fejlett kultúrákból származnak, és nem a balkanrol, ott az ilyen ügyekre igen hatékonyan rá tudnak ugrani a hatóságok..
- aztán csak el kellene ordítani a sajtóban a 2 db tulajdonos nevét, hogy egy kicsit fogyjon a levegő körülöttük

ÉS defoleg

- csak osszedobnék, összegyűjtenek a károsultaktól egy kis zsetont, hogy azt egy teljesen hivatalos és legális megbízás kereten belül odaadjon egy magán nyomozó irodának ( mint egy igazi amerikai krimiben adják  ezt Philip Marlownak ), hogy tudja már meg hol is van épp a 2 tulajdonos, van e vagyona, haza, kocsija, malma, szamara és persze nagyon kedvesen de  kérdezze mar meg “valaki” - persze nagyon udvariasan 
- Pisti, hol van a gempa amivel ennek a 140 embernek tartozol.

Az ügyvédekben nem hiszek, mert majd jó sok pénzért írogatnak levelet és tarják szet a karjukat, hogy nem jott rá válasz.
Ez itt drága Uraim és Hölgyeim egy jól kitalált, előre kitervezett bűncselekmény, evvel szemben egy ügyvéd tolla, nem több mint (fa) kard csörgetése.

@Orgy(*)

Addig is itt az e-mail cim amit arra csinaltam, hogy tudjunk informaciot gyujteni:

dcfxbrokerscam@tuta.io

 Irjátok meg, hogy mikor, hol  es KI szervezett be?

Csinálok ebbol egy reverse piramist, lássuk mire jutunk.
( persze csak vezetek nev kezdõ betükkel, mert az tuti hogy ha a tulajdonosokat nem is, engem berángatnának a rendörségre, hogy hogyan képzelem hogy csak itt irogatok )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ez aztán de tényleg ODAB@SZ !!!

Nincs itt kérem semmi fele személyeskedés. Csak tények. Picsába FACEBOOK-kal, úgyse szerettem soha. Igazan csak az elismerésemet...